secretsxx.
Wklej notatkę i kliknij Create. Na innym komputerze otwórz tę stronę i kliknij Open — sekret zostanie pokazany tylko raz i usunięty z serwera.
Odczytano. Tej notatki nie ma już na serwerze.
Jedna wspólna notatka. Bez haseł: każdy znający ten adres może ją odebrać. Nową można dodać po odebraniu poprzedniej.